Candidați în județul Alba

Roman Florin Claudiu

Actual secretar general adjunct al PNL și vicepreședinte al Consiliului Județean Alba la al doilea mandat. În această calitate a promovat proiecte precum: demararea construcției autostrăzii Sebeș - Turda, programul ”Primul ghiozdan”, ”Internet la țară”, proiectul învățământului dual ”Școala Profesională Germană” și proiectul de debirocratizare pentru persoanele cu handicap.

Olar Corneliu

În prezent este primarul comunei Horea din Județul Alba. În trecut a mai deținut 3 mandate de primar, între 1996 și 2008. Din 2008 până în 2012 a activat ca deputat în Parlamentul României. Absolvent al Facultății de Stiințe Juridice la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Răcuci Claudiu Vasile

Consilier județean în Consiliul Județean Alba, este absolvent al facultăților de Agronomie și Silvicultură ale Universității Craiova și al unui masterat în Agronomie, specializarea Management în agroturism și calitatea produselor agroalimentare. 30 de ani, economist, președintele organizației non-guvernamentale - Asociația Educatio. Are studii superioare și experiență în administrația publică.

Pereș Alexandru

Senator în Parlamentul României (2004-2016), deputat PD (1996-2004), în prezent vicepreședinte al PNL Alba. Licențiat în Agronomie și Management Agroturistic și absolvent al Institutului Diplomatic Român - ”Diplomație și Securitate” (2011-2012)