Candidați în județul Arad

Varga Glad-Aurel

30 de ani, economist, președintele organizației non-guvernamentale - Asociația Educatio. Are studii superioare și experiență în administrația publică.

Pistru-Popa Eusebiu-Manea

Este deputat, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, vicepreședinte al CJ Arad. De profesie inginer mecanic, are experiență în managementul unor firme din domeniul privat, precum și în administrația publică locală.

Boghicevici Claudia

Este deputat, fost ministru al Muncii, Familiei și Protecției Sociale (mai - februarie 2012), director general adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad. Este doctor în economie și are experiență în administrația publică locală și centrală.

Bîlcea Ovidiu-Sergiu

Este de profesie economist și are experiență în administrația publică locală, dobândită în calitate de vicepreședinte al CJ Arad.

Cristina Ioan

Este senator în Parlamentul României și fost vicepreședinte al CJ Arad (2006 - 2008). De profesie jurist, este membru al Asociației Magistraților din România.

Șcheau Ion

Este deputat în Parlamentul României. Este jurist, economist și are experiență în domeniul vânzari și analize financiare.