Candidați în județul Argeș

Bica Dănuț

Are 58 de ani și este de profesie inginer mecanic. Consilier județean, șef serviciu relații instituționale la SC APA CANAL, are studii superioare și experiență în administrația publică.

Sîrbu Ioan

Medic, 58 de ani, profesor universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie Dr. Carol Davila, coordonator al Departamentului Implantologie Orală, membru al Academiei Americane de Implant Stomatologie; președinte al Asociației Române de Implantologie Orală și Biomateriale; CEO-ul clinicii particulare CMI "Dr. Ioan Sîrbu", managerul cursului național de formare post-universitară în implantologie orală acreditat de Ministerul Sănătății. Este absolvent - Magna Cum Laude al Institutul Medico-Militar, Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF Carol Davila București.

Constantinescu Lidia

Jurist, 47 de ani, prim-vicepreședinte al Asociației Române de Arbitraj Comercial București (2000-2002), General Manager al Clinicii de Angiografie și Terapie Endovasculară Hemodinamic. Are studii superioare și experiență în managementul unor firme din domeniul privat.

Popa Ion

Senator PNL, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, fost prefect în perioada 2007 - 2009. Este inginer, absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Pitești.

Doru Olimpia

Are 48 de ani și este de profesie contabil. Vicepreședinte al Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, vicepreședinte al Patronatului Intreprinderilor Mici și Mijlocii - Pitești. Are studii superioare și experiență în funcții de conducere.