Candidați în județul Bacău

Palăr Ionel

Are 44 de ani, este președintele filialei județene PNL Bacău, deputat PNL și chestor al Biroului Permanent din Camera Deputaților.

Lungu Tudorița

Licențiată în Finanțe și Contabilitate – Universitatea Al.I.Cuza Iasi, a ocupat de-a lungul anilor funcții de conducere în cadrul unor societăți comerciale, a fost subprefect al județului Bacău între anii 2009 și 2010. Între 2011 și 2012 a ocupat funcția de Director economic la Casa Județeană de Pensii Bacău pentru ca, în martie 2012, să ocupe funcția de prefect al județului Bacău. În prezent este economist și președinte interimar al organizației municipale Bacău.

Năstasă Claudiu Constantin

Are 38 de ani și este de profesie inginer mecanic. A fost vicepreședinte al Consiliului Județean Bacău. Este de 17 ani membru al PNL, are o vastă experiență politică în cadrul organizației liberale băcăuane.

Jitaru Narcis

Este economist, are 26 de ani, membru al Tineretului Național Liberal. Dorește să impună în Parlament mai multe proiecte: dezvoltarea politicilor pentru tineret, modificarea Legii Educației, accelerarea accesării fondurilor europene și modificarea legii privind protecția animalelor.

Fenechiu Daniel

Este de profesie avocat, Membru al Baroului București, Asociat al Societății Civile de Avocați Fenechiu, Savu & Asociații. Are experiență în drept civil, drept penal, fuziuni și achiziții, drept societar, litigii comerciale. Este parlamentar și are 47 de ani.

Lazăr Constantin

Președinte PNL Onești, își propune în calitate de viitor parlamentar susținerea măsurilor care stimulează investițiile și crearea de locuri de muncă, având drept efect sporirea veniturilor la bugetele locale.