Candidați în județul Bihor

Ghilea Gavrilă

Este senator în Parlamentul României. De profesie economist, are experiență în administrația publică, dobândită în calitate de viceprimar al Municipiului Oradea; consilier local, consilier județean Bihor; prefect al județului.

Cherecheș Florica

Este deputat în Parlamentul României. De profesie inginer și economist, are experiență în administrația publică locală, dobândită în calitate de consilier local Primăria Oradea și viceprimar al municipiului Oradea.

Cupșa Ioan

Este deputat în Parlamentul României. De profesie inginer și avocat, membru al Baroului Bihor, are experiență în administrația publică locală.

Kiss Janos

De profesie avocat, este membru al Baroului Bihor. Are experiență în domeniul juridic - Președinte al Comisiei juridice a CL Beiuș; are experiență în administrația publică locală-consilier local Primaria Beiuș.

Cornel Popa

Are o bogată experiență în politică și administrație. Profesor de fizică, a fost deputat, senator, președinte al Consiliului Județean Bihor.

Suciu Nicolae

De profesie doctor, este director general al I.O.M.C.; șef de secție obstretică ginecologie și pediatrie în cadrul Spitalului Clinic Polizu.