Candidați în județul Brașov

Mareș Mara

La numai 24 de ani, este expert în politici publice europene. A urmat Facultatea de Politici Publice Europene din Londra, studii în cadrul programului Erasmus-Madrid, studii de licență la King's College, Universitatea din Londra; este absolventă a Liceului St.Claire's, Oxford

Andronache Gabriel

Este deputat în Parlamentul României, de profesie jurist, cu vastă experiență în domeniu.

Top - Ferghete Floriana Carmen

De profesie economist, este expert contabil; auditor financiar. Are experiență de manager în activitatea de turism-Ministerul Dezvoltarii Regionale și Turismului - și în administrația publică locală - consilier local în municipiul Brașov.

Neculoiu Marius

Este senator, de profesie doctor, medic primar urologie. Are experiență ca manager al Spitalului de Urgență Brașov și în administrația publică locală - consilier județean Brașov.

Zamfir Daniel Cătălin

Este deputat în Parlamentul României. De profesie inginer constructor, are experiență în administrația publică, ca fost consilier municipal - Consiliul General al Municipiului București - și fost director în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

David Dragoș Florin

De profesie inginer mecanic, este lector curs tehnici de negociere și folosirea tehnicilor de negociere în cadrul Universității Transilvania (Brașov).