Candidați în județul Buzău

Romanescu Cristinel

Este membru al PNL din 2008, fiind președinte al Filialei PNL din Buzău. Are experiență administrativă de consilier local și județean. A practicat sportul de performanță, fiind multiplu campion național și internațional la tenis de masă. Acum deține funcția de președinte al Federației Române de Tenis de masă. Are calități anteprenoriale, fiind unul dintre oamenii de afaceri apreciați în județul Buzău.

Varga Vasile

Este membru al PNL din 1991, a deținut funcții politice importante în partid. În privința pregătirii profesionale, este Doctor în economie și expert contabil. Are experiență administrativă, ocupând între anii 2005 și 2008 funcția de președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică București. Anul acesta a coordonat cu succes, din postura de mandatar financiar, campania pentru alegerile locale din 5 iunie.

Teodor Atanasiu

Este membru al PNL din 1990, în prezent fiind prim-vicepreședinte al partidului și senator al României. A fost consilier local, județean, președinte de Consiliu Județean, cariera administrativă culminând cu funcția de ministru al Apărării Naționale. În privința pregătirii profesionale, este absolvent la Institutului Politehnic din Cluj, obținând diploma de inginer.