Candidați în județul Cluj

Stamatian Florin

Medic primar obstetrică-ginecologie, profesor şi şef de Clinică Obstetrică Ginecologie I, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj. Deţine numeroase specializări în ţară şi în străinătate şi este membru al unor societăţi ştiinţifice sau profesionale de prestigiu, autorul unui număr semnificativ de lucrări ştiinţifice în domeniul obstetricii şi ginecologiei. În administraţie a ocupat funcţia de consilier local al PD în perioada 2004-2008, iar în 2012-2014 a fost prefect al judeţului Cluj. Actualmente ocupă funcţia de consilier local al PNL, începând cu luna iunie 2016.

Oros Adrian

Membru PNL din anul 2007, deputat PNL în mandatul 2012-2016, prorector al Universităţii de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Între anii 2008 -2012 a fost prodecan al Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Cluj-Napoca. În prezent, este Conferențiar Universitar, titularul disciplinei de Toxicologie şi Toxicoze la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Cluj-Napoca. A fost directorul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentului Cluj, în perioadele 2000-2001 şi 2008-2009. Din anul 2010, este vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari din România, iar din 2007, președinte al Colegiului Medicilor Veterinari din România, Filiala Cluj.

Moldovan Sorin

În prezent co-președinte al Tineretului Național Liberal, a absolvit SNSPA, secția Relații Internaționale. A ocupat timp de aproape 2 ani funcția de subsecretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului. Este un tânăr liberal cu experiență în administrație, ambițios, care crede în reformarea profundă a clasei politice și a societății românești.

Mânzat Marius

Absolvent al Facultății de Mecanică din cadrul Universității Tehnice Cluj, fost viceprimar al Municipiului Dej și Președinte al Consiliului Județean Cluj între anii 2015-2016. În prezent ocupă funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj. Este membru PNL din 1990.

Nicoară Marius

Este de profesie inginer, fondator al Băncii Transilvania. Are 57 de ani, este membru al Senatului României și are o bogată experiență în politică și în administrația publică.

Tuluc Călin

Are 40 de ani, este membru de partid din anul 2000. Începand cu 15 ianuarie 2009 și-a început cariera de avocat in cadrul Baroului Cluj. Expert la cabinetul prefectului Județului Cluj în perioada 2005-2007, mai apoi ca și consilier al președintelui Consiliului Judetean Cluj, iar din ianuarie 2009 până în prezent ca și consilier județean. În perioada 2009-2012 a fost președintele Autorității de Ordine Publică de pe langă Consiliul Județean Cluj, mandat de președinte reluat dupa alegerile din iunie 2016. Din 2015 până în prezent a fost liderul consilierilor județeni PNL din cadrul Consiliului Județean Cluj. În prezent ocupă al treilea mandat de consilier județean.