Candidați în județul Constanța

Huțucă Bogdan Iulian

De profesie economist, absolvent al Facultății de Finanțe, Credit, Contabilitate -Academia de Studii Economice București, studii de master în administrație publică-Facultatea de Drept, Universitatea Ovidius Constanța. Din noiembrie 2013 până în februarie 2016 este membru în CA al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii S.A., din 2013 până în 2016 ocupă funcția de Director general în cadrul Ministerului Finanțelor Publice Constanța-Direcția Generală Legislație Cod Fiscal și Reglementări Vamale. Actualmente ocupă funcția de Șef administrație în cadrul D.G.R.F.P.Galați-Administrația pentru contribuabilii mijlocii constituită la nivelul regiunii Galați.

Boroianu Robert Aurel

Actualmente Consilier Județean în cadrul Consiliului Județean Constanța, absolvent al Universității “Ovidius” Constanța. Boroianu Aurel Robert este membru al organizației PNL Municipiul Constanța din anul 2008.

Marcu Ana

Are 38 de ani, este de profesie jurist, titular al Cabinetului de avocat "Florea Oana Maria".

Niculescu George Sergiu

36 de ani, a activat în mediul privat, absolvent al Facultății de Drept și Stiințe Administrative Universitatea Ovidius Constanța. Și-a început activitatea profesională în 2001 ca administrator, acționar, director de investiții, actualmente fiind director al SC OMB GRUP INVEST SA, administrator, acționar al S.C WE POWER TEAM SRL. Ocupă în prezent funcția de consilier județean PNL.

Chițac Vergil

Decan al Facultății de Marina Civilă în perioadele 2000-2001 și 2003-2004, Prorector pentru învățământ (2004-2010) și cercetare științifică (2004-2008) și Rector (2010 până în 2016), Chițac Vergil are o activitate științifică impresionantă. Pe parcursul carierei sale militare, din 2004 până în prezent, a fost onorat cu numeroase titluri și medalii, printre care Semnul Onorific ”În Serviciul Armatei”, Ordinul ”Virtutea Maritimă” în grad de Cavaler, Emblema de Onoare a Statului Major General și Emblema de Onoare a Armatei Române. La alegerile din 2016 a candidat pentru funcția de Primar al Municipiului Constanța unde a obținut 34,07% din voturi.

Varga Lucia-Ana

A absolvit Universitatea Politehnica din Timişoara. În perioada 1998 – 2004 a lucrat ca inspector la Agenţia de Protecţie a Mediului Bihor, şi mai apoi, timp de un an, până în 2005, a fost Comisar şef la Comisariatul Judeţean Bihor, Garda Naţională de Mediu. În 2005, a fost numită secretar de stat în Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, iar în 2013 – 2014 a ocupat funcția de ministru delegat pentru ape, păduri şi piscicultură.