Candidați în județul Dâmbovița

Vladu Iulian

Este prim-vicepreşedinte coordonator al filialei PNL Dâmbovița. Deputat în Parlamentul României, la al doilea mandat. În privința activității parlamentare desfășurate, ocupă primul loc în rândul celor 15 parlamentari aleși să reprezinte județul Dâmbovița, în legislatura 2012 – 2016. Pe parcursul celor două mandate, în calitate de deputat, a activat ca membru în Comisia Economică, în Comisia de Muncă şi Protecţie Socială. De asemenea, a fost chestor al Camerei Deputaţilor și vicepreședinte al Comisiei de Muncă şi Protecţie Socială.

Preda Cezar

Este vicepreședinte al Partidului Național Liberal și președinte al filialei PNL din Dâmbovița. A fost ales deputat în Parlamentul României pe durata a trei mandate consecutive (2004-2008, 2008-2012, 2012- prezent). Potrivit datelor statistice, este deputatul cu cea mai bună activitate parlamentară din rândul celor 13 parlamentari aleși în județul Buzău în actuala legislatură. În planul activității parlamentare externe este președintele Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. În plan intern, este membru în două comisii parlamentare: Comisia comună specială a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru aderarea României la spațiul Schengen și Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.

Caracotă Iancu

Din punct de vedere al activității politice este, din anul 2015, președintele PNL din Municipiul Târgoviște și prim-vicepreședinte al Biroului Politic Județean al PNL Dâmbovița. A fost prefect al județului Dâmbovița în perioada 2009-2012. Tot la nivelul administrației publice locale, a avut statutul de funcționar public în cadrul Consiliul Județean Dâmbovița, cu responsabilități în implementarea de programe și proiecte necesare dezvoltării județului. Cu un extraordinar spirit antreprenorial, Iancu Caracota este un important om de afaceri la nivelul județului Dâmbovița, și nu numai, cu o contribuție esențială în crearea de locuri de muncă.