Candidați în județul Galați

Dobre Victor Paul

Deputat, are 64 de ani și o bogată experiență în politică și administrație. A absolvit Școala Superioară de Administrație Roma (Italia), a fost consilier local, prefect, vicepreședinte al Consiliului Județean. Vicepreședinte al Adunării parlamentare a OSCE, vicepreședinte al Comitetului de Direcție Societatea Națională de Cruce Roșie România, fost secretar de stat, Ministru Delegat pentru Administrație.

Ciumacenco Nicușor

Are 41 de ani și de profesie este medic stomatolog. A deținut funcția de viceprimar la Primăria Galați în perioada iunie 2008 - martie 2012. Are o bogată experiență în administrația publică locală.

Scarlat George

Este de profesie economist și are 37 de ani. Este membru al Parlamentului României, Camera Deputaților.

Zamfir Constantin

Este primarul comunei Barcea, are 43 de ani și o bogată experiență în administrația publică locală. Este de profesie mecanic.

Stângă George Cătălin

Este un tânăr jurist, are 34 de ani și are experiență în administrația publică locală, dobândită în funcțiile de consilier local și județean pe care le-a deținut. A absolvit Council of Europe Schools of Political Studies, Strasbourg 2010.

Radu Valentin

Este inginer, are 37 de ani și experiență în funcții de conducere.