Candidați în județul Hunedoara

Heiuș Lucian

Este economist, inginer, 51 de ani, este director general la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara. Are un master în cadrul Universității de Vest "Vasile Goldiș" Arad - Facultatea de Științe Juridice - și are experiență în domeniul administrației publice și în domeniul producției.

Gligor Dorin Oliviu

Este de profesie inginer și are 50 de ani. A dobândit o experiență bogată în funcțiile de prefect (2009-2010), subprefect (2010-2011), consilier local și județean pe care le-a ocupat.

Goia Marcel Adrian

A fost comandantul Poliției orașului Hațeg, în perioada 2001-2012, iar începând din 2012 este primarul localității. Are studii postuniversitare de management la Centrul de Studii Postuniversitare din cadrul MAI.

Hărău Eleonora Carmen

Este economist, are studii superioare și studii post-universitare la Academia de Drept Internaţional, Dallas, SUA. Este doctor în economie (ASE Bucureşti), conferenţiar universitar la Universitatea Politehnică Timişoara - Facultatea de Inginerie Hunedoara. Este deputat în Parlamentul României și are experiență în administrația publică.