Candidați în județul Maramureș

Cherecheș Viorica

Este în prezent managerul Spitalului de Boli Infecțioase și psihiatrie Baia Mare și medic primar boli infecțioase. Este absolventa mai multor cursuri de specializare în România, Germania și Franța.

Boagiu Anca-Daniela

Este senator în Parlamentul României, cu o bogată experiență legislativă și executivă, a fost decorată în 2010 cu titlul “Chevalier dans l’Ordre de la Légion d’Honneur“ de către ambasadorul francez în România, Henri Paul, în numele Preşedintelui Franţei, Nicolas Sarkozy. Fost ministru, are șapte ani de experienţă în colaborarea cu Instituţiile Financiare Internaţionale: Banca Mondială, Banca Europeană de Investiţii, Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare; PHARE şi Fondul Monetar Internaţional. A reușit să atragă circa 1 miliard de dolari pentru Romania, bani cheltuiţi în cadrul diverselor proiecte sociale şi de infrastructură.

Bogdan Ionel-Ovidiu

Un tânăr liberal, 29 de ani, din 2008 până în 2013 a ocupat funcția de director de vânzări și business development manager în cadrul unei companii specializate pe domeniul IT. Începând cu 2013 până în prezent, s-a implicat în activitatea de consultanță pe fonduri europene, management în afaceri și în IT. Începând cu 2015 este vicepreședinte PNL, coordonator al departamentului de comunicare online și, din iulie 2016, președintele organizației PNL Baia Mare.

Dolha Mircea

Președinte PNL Maramureș, deputat de Baia Mare începând cu decembrie 2012, vicepreședinte al Grupului PNL din Camera Deputaților și vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării. În calitate de deputat, în 4 ani de mandat, a avut 108 inițiative legislative, dintre care 12 au fost, până în prezent, promulgate.