Candidați în județul Neamț

Cozmanciuc Mugur

Membru al PNL din 1999, deputat PNL ales în 2012 și președinte PNL Neamț. Absolvent al Facultății de Drept a Universității din Iași a ocupat funcții în administrația locală și centrală, între 2012 și 2013 ocupând funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului. În plan local a ocupat timp de 2 ani funcția de director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Iaşi.

Leoreanu Laurențiu

Economist, cu master în Drept Administrativ Public European, Universitatea ”Danubius” Galaţi, Facultatea de Drept , experiență în management. Este președinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan” , Membru în Comitetul Național Director al Asociației Municipiilor din România, Membru selectat în Corpul Național al Experților în Managementul Educațional.

Drăgușanu Cătălin

37 de ani, de profesie inginer, are experiență în managementul unor companii din domeniul privat. Are un Master în Specializarea „Siguranţa Construcţiilor Hidrotehnice” Universitatea Tehnică Gh. Asachi” – Iași, Facultatea de Hidrotehnică

Țapu Nazare Eugen

Absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti și al Şcolii Superioare de Administraţie din Roma în Management Administrativ, a fost între 1997 și 2000 subprefect al județului Neamț, iar între 2005 și 2007 secretar de stat în MEC. În prezent este senator PNL și președinte PNL Piatra Neamț.