Candidați în județul Prahova

Ionescu George

Deputat în Parlamentul României, este de profesie economist, cu experiență în domeniul afacerilor. Este prim-vicepreședinte - Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România, președinte - Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România - Filiala Prahova, Președinte - Asociația Operatorilor Taxi din România.

Prișcă Razvan Sorin

29 de ani, este avocat și doctorand în drept al Universității „Babeș-Bolyai”. Între 2006 și 2008 a fost ales vicepreședinte al Asociației Pro Democrația Arad, iar în 2008 a fost ales președinte al filialei. Între 2008 și 2012 a fost consilier al Președintelui Camerei Deputaților, iar în 2012 a fost numit consilier al Ministrului Muncii, Familiei și Protecției Sociale, în guvernul Mihai Răzvan Ungureanu. Din 2012 și până în prezent a lucrat ca și avocat dar și ca antreprenor, conducând o companie de consultanță în domeniul fondurilor europene. Este colaborator al Fundației Konrad Adenauer, al Camerei de Comerț și Industrie a României și a mai multor organizații non-guvernamentale din țară.

Anastase Roberta Alma

40 de ani, fost președinte al Camerei Deputaților, prima femeie din istoria României care a ocupat această poziţie. În actualul mandat, Roberta Anastase este Vicepreşedinte al Comisiei pentru afaceri europene, membru al Comisiei pentru politică externă şi membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.

Dumbrăvanu Paul

Exercită de 10 ani profesia de avocat, fiind licenţiat în ştiinţe juridice. După terminarea Facultăţii de Drept a pus bazele unor afaceri în domeniul imobiliar, în marketing şi în IT. A devenit membru în Partidul Naţional Liberal în 2002. În perioada 2004-2008, a fost membru în Biroul Permanent Municipal Ploieşti, iar din 2008 până în 2012 a fost vicepreşedinte al Tineretului Naţional Prahova. În anul 2012, a fost ales în funcţia de preşedinte al organizaţiei Tineretul Naţional Liberal Prahova. În 2011 şi 2012 a fost preşedinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali. A fost consilier județean din partea PNL, ales cu ocazia alegerilor locale din Iunie 2012. În decembrie 2012 a fost ales deputat din partea PNL.

Bogdan Cristian Nica

49 de ani, de profesie medic, cu specializări și competențe în domeniul managementului sanitar și a medicinii ocupaționale. A îndeplinit numeroase funcții administrative: medic șef al Policlinicii MAI Ploiești, Director Executiv al Direcției de sănătate publică Prahova, Inspector General de Stat, Secretar general al Ministerului Sănătății , Președinte cu rang de Secretar de stat al ANPC. Are experiență în funcții publice de răspundere și conducere, în administrația centrală, experiență legislativă.

Dumitrescu Iulian

Inginer, economist, cu studii la Harvard Business School, cu experiență in management și contabilitate. Are 44 de ani și este senator în Parlamentul României.

Guran Virgil

Este economist, are experiență în management și specializare în dreptul afacerilor. Are 51 de ani și este deputat în Parlamentul României.