Candidați în județul Sibiu

Raluca Turcan

Deputat în Parlamentul României, are o bogată activitate în comisiile specializate în domeniul educației și culturii. De profesie economist, a urmat și o serie de studii politice (ACYPL: Washington, SUA; Cadrul legal şi instituţional al Uniunii Europene, Universitatea Viena, Austria; Studii politice: Fellowship German Marshall Fund, SUA; Comunicare politică Harvard Kennedy School, Program Kokkalis, Atena, Cetăţean de onoare al Statului Nebraska, SUA.)

Nicolae Neagu

Inginer cu numeroase diplome internaționale (Certificat apreciere - Madrid 1995, Chicago 1996,Curs de Inventică şi creativitate - Iaşi, 1985,Curs Tehnica Instalaţiei de Frânare - Wabco, Austria 1993), este senator în Parlamentul României.

Constantin Șovăială

Este doctor în ştiinţe militare, specializarea economie militară. Are experiență în administrația publică locală în calitate de consilier local și județean.

Filipescu Răducu George

De profesie inginer, este deputat, membru al Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor.