Candidați în județul Timiș

Marilen Pirtea

Profesor universitar doctor, rector al Universității de Vest din Timisoara. Este conducător de doctorat în domeniul finanțe, președinte al Consorțiului Universitaria, vice-președinte al Consiliului National al Rectorilor din România, cetățean de onoare al orașului Stei, Bihor.

Ben Oni Ardelean

Doctor în științe politice și teologie, cadru universitar, este senator în Parlamentul României.

Pavel Popescu

Economist de profesie, are vastă experiență în consultanță economică, management și marketing, atât în România, cât și în Norvegia. Are o diplomă de onoare în administrarea afacerilor.

Liliana Onet

De profesie jurist, a deținut funcția de subprefect al județului Timiș. Are Master în Integrare Europeană: politică şi economie europeană și Master în Dreptul afacerilor.

Alina Gorghiu

Președintele Partidului Național Liberal, Doctor în drept, specializarea drept penal, în cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi, Facultatea de Drept. De profesie avocat, este deputat în Parlamentul României. Este membru în Baroul Bucureşti (Avocat titular al Cabinetului Individual de Avocat „Gorghiu Alina-Ştefania”), director executiv în Asociaţia Centrul Avocaţilor Mediatori, vicepreşedinte Uniunea Naţională a Mediatorilor din România, prim-vicepreşedinte Filiala Municipiului Bucureşti Uniunea Naţională a Mediatorilor din România, membru în Asociaţia de Mediatori din Domeniul Financiar Bancar - FINBAN, prim-vicepreşedinte şi membru fondator al Asociaţiei Institutul Internaţional de Mediere.

Buciu Claudiu

De profesie jurist, a lucrat la Primăria din Lugoj pe mai multe posturi, printre care şi şef la investiţii. În momentul de faţă, administrează o firmă care a contribuit la construirea a peste 30 de hypermarketuri şi supermarketuri pe întreg teritoriul ţării, constând în investiţii totale de peste 70 de milioane de euro.